Follow:

Stash flash – Essence

Ik ben zelf echt een groot  fan van het merk Essence. Het is een merk dat lekker budget-proof is en daarnaast gewoon bij Kruidvat en Trekpleister te koop is. Persoonlijk vind ik de lipsticks van Essence ook erg fijn en daarom heb ik er ook redelijk veel van. Ze kosten geen drol en zijn ook nog een super fijn, wat wil je nou nog meer? Het leek me leuk om een keer te laten zien welke Essence lipsticks ik allemaal heb, dus dat ga ik vandaag doen! Hopelijk vind je het leuk! Veel plezier!

022 017 014 011

Van links naar rechts:

02 – Wrapped Pink (limited edition, niet meer verkrijgbaar) / 03 – Dare to wear /  10 – cotton candy / 18 – matt wanted / 04 on the catwalk / 01 – coral calling / 08 colour crush /

019

Ik heb er totaal 7. Of je dat wel of niet veel vindt moet je uiteraard helemaal zelf bepalen, maar ik vind het aardig wat. De lipsticks die ik heb vind ik stuk voor stuk ontzettend mooi en ik gebruik ze ook allemaal met erg veel liefde. De meeste kleuren die ik heb zijn wel wat gewaagd. Ik moet eerlijk zijn, als ik een lipstick koop van een low-budget merk ga ik eerder voor een wat gewaagder kleurtje, aangezien ik bang ben dat ik anders geld verspil. Ik ben benieuwd of jullie dat ook hebben! Let me know!

Mijn echte favorieten uit mijn Essence lipsticks zijn toch echt wel on the catwalk en cotton candy. Cotton candy is als ik het goed heb ook een dupe van een lipstick van MAC! En houd mijn blog in de gaten, want er komt een leuk artikel online wat te maken heeft met mac…

De lipsticks van essence kosten rond de €2 euro en ik vind ze hartstikke fijn. Mocht je review willen lezen, klik dan hier of hier.

Wat vind jij de mooiste kleur in het assortiment van Essence? En wat vind jij van de lipsticks van Essence? Laat het weten in de comments!

 

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

2 Comments

  • Reply Manon

    Allemaal mooie kleuren van Essence. Ik vind 04 heel erg mooi!
    Manon onlangs geplaatst…Shoplog PrimarkMy Profile

    29 februari 2016 at 18:24
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge