Follow:

Favoriete low-budget kwasten

favoriete kwasten

Ik vond het wel tijd worden voor een favoriete low-budget kwasten video. Ik gebruik zelf, behalve voor mijn primer een kwast. Van foundation tot oogschaduw en bronzer tot (soms) een lipstick. Kwasten maken het opmaken gewoon zo veel fijner! Maar ik ben weer zo iemand die niet zo veel zin heeft om heel veel geld uit te geven aan kwasten, want waarom duur doen als het ook heel erg goedkoop kan? Ik ben al een tijd opzoek naar goede, goedkope kwasten en dat is me uiteindelijk aardig goed gelukt. Omdat ik deze heel erg graag stuk voor stuk wilde laten zien en jullie precies wil laten zien hoe ze aanvoelen, besloot ik er een video van te maken. Dus! Bij deze heb ik de video gemaakt en hij staat online. Hopelijk vinden jullie de video leuk! Benieuwd naar de video? Klik dan hier of klik op lees meer!

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge