Follow:

FIXING SPRAY | ETOS

Een fixing spray dat nét water lijkt maar wel belooft om je make-up beter te laten zitten? Dat belooft deze fixing spray van Etos. Etos heeft de laatste tijd echt zo’n fijne producten op de markt gebracht trouwens! Ik ben daardoor ook nog extra benieuwd geraakt naar deze fixing spray. Zou het écht helpen om je make-up beter te laten zitten? Ik ben echt heel erg benieuwd! Ik zou zeggen: Als je ook nieuwsgierig bent geworden naar deze fixing spray van Etos, lees dan vooral verder!

187 186 192 191

Toen ik de spray voor het eerst gebruikte dacht ik echt van, huh dit is toch gewoon water? Maar nee, schijnbaar dus niet. Ik kan ook nergens een ingrediëntenlijst vinden op het product! Mocht iemand weten waar ik die kan vinden op het product, laat het me alsjeblieft weten! De spray voelt net als water, en dat is heel erg fijn. Ik heb wel eens van die sprays gehad dat er gewoon een druppel op mijn gezicht viel, maar dat is niet het geval bij dit product. Het product verspreidt zich goed over mijn hele gezicht en je hebt ook niet heel veel spraytjes nodig. Wel merk ik dat ik in de ochtend ineens wakker wordt geschud door dit product. Het is toch lekker fris en ik vind het heerlijk! Wel is het natuurlijk even schrikken bij het eerste spraytje. Als ik het product heb gesprayd, heb ik geen trekkerig gevoel en dat is waar ik wel een beetje bang voor was. Ook was ik bang voor de geur, maar die is ook bijna nergens te bekennen. Op het begin is hij een beetje chemisch maar dat trekt heel erg snel weg. Het product heeft tevens een mooie verpakking. Lekker neutraal.

Er zit 75ml in dit product en ik hoop er lang mee te doen. Ik hoorde van anderen dat je met 75 ml erg lang kunt doen, dus ik hoop dat dat bij dit product ook het geval is. Verder blijft mijn make-up er werkelijk heel erg goed door zitten. Ondanks dat ik eigenlijk niet heel veel vertrouwen had in dit product ben ik er toch door overtuigd. Dat is dus een goed teken!

Ik vind het een fijn product en raad het ook aan. Vooral voor de prijs is het sowieso het proberen waard! Deze fixing spray is namelijk maar €4.99 bij Etos filialen.

 

Wat vind jij van dit product? Als jij hem zou zien liggen, zou je hem kopen? Laat het weten in de comments! Ik ben benieuwd naar je mening! 

 

Previous Post Next Post

Lees dit ook!

6 Comments

 • Reply Céline

  Dat klinkt heel erg goed! Ik heb er net eentje van kiko gekocht, maar misschien dat ik deze ook nog wel ga proberen.

  8 december 2015 at 19:03
 • Reply Jamey

  Dat klinkt als een super spray! Zeker met dat leuke prijsje de moeite waard om te proberen.
  Jamey onlangs geplaatst…Naar Bon Ton Kappers met BarberBookingMy Profile

  8 december 2015 at 21:33
  • Reply So Juul

   Precies! Leuke prijsjes staren me vaak aan.

   8 december 2015 at 22:23
 • Reply Daanstah

  Hey Juul,
  De ingredientenlijst zit verstopt onder het stickertje op de dop! Ik heb me ook rot gezocht ?

  22 december 2015 at 15:35
  • Reply So Juul

   Oh echt! Wat raar! Ik ga meteen kijken, dankjewel!!

   22 december 2015 at 21:08

  Leave a Reply

  CommentLuv badge