Follow:

Gastblogger: Wat als | TAG

Hi guys! Het leek me wel eens leuk om nog een tag in te vullen, ditmaal een wat meer nadenk tag. Ik heb eerdere varianten hiervan al eens gedaan. Ik heb het over de Wat Als tag, ik heb de vragen zelf bedacht. Het zijn verschillende vragen zoals wat als je een week lang meer hebt, wat als je in de politiek zat en ga zo maar door. Laten we snel beginnen!
W A T   A L S : je één dag lang in de politiek zat?

Ik denk oprecht dat ik zoveel mogelijk zal praten die dag. Ik zie mezelf aan als degene die op dat moment echt haar mond niet houdt. Waarschijnlijk zou ik ze goed vertellen wat ze daar allemaal mis doen in mijn ogen. Zo ja, dat zou wel een gezellige dag worden.

W A T   A L S : je een week lang zonder je telefoon moest?

Ik denk dat ik eerst heel depressief zou zijn. Maar misschien zou ik het na even wel fijn vinden om zonder te zitten. Misschien slaap ik dan ook eens wat beter, hihi.

 
W A T   A L S : je voor een maand lang je blog kwijt zou zijn?

Dan heb ik een hele rustige maand.. Nee, ik zou mijn blog heel erg missen ook al moet ik toegeven dat ik het dan wel iets rustiger zou hebben. En misschien is het ook wel eens fijn dat ik alles goed kan voorbereiden en misschien doe ik zelf wel wat meer aan school. Maar ik zou het wel ontzettend missen en waarschijnlijk zou ik het wel allemaal voorbereiden voor na die maand.

 

W A T   A L S : je je eigen kleren niet uit mocht kiezen?
Dan zou er oprecht spraak zijn van een ramp. Dat gaat hem niet worden. Het ligt er wel aan wie dan mijn kleding kiest en ik zie mezelf er dan nog wel voor aan om die lui zo te manipuleren dat ik deels zelf nog kan beslissen.
W A T   A L S : je alleen maar groenten kon eten?
Nou, gelieve niet. Ik ben niet heel erg fan van groenten dus liever niet he. Ik ben iets meer van het fastfood. Misschien als het vanaf mijn geboorte zo zou zijn dat ik er wel gewend aan zou zijn. Maar als het nu in eens zo zijn dan zou ik echt boos zijn. De McDonalds is mijn beste vriend dus ik ga het echt niet missen daar. Het enige positieve wat ik er aan kan zien is dat ik dan wel gezonder word.
W A T   A L S : je op een wereld leeft met alleen maar meisjes?
Ik denk dat de make up dan wel eens veel goedkoper zou zijn.  Waarschijnlijk is er dan veel meer sprake van bitch fights en zou het pas echt achterbaks zijn.
 Ik hoop dat jullie het leuk vonden! Wil je meer van mijn blogs lezen klik dan hier. Liefs,
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

1 Comment

  • Reply Derieke

    Leuke tag! ☺

    19 oktober 2016 at 12:50
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge