Follow:

Wat zit er in mijn make-up tasje? | Artikel op Vera Camilla

Normaal kijk ik iedere dag even op veracamilla.nl en laat dat dan weer net niet zo zijn als er iets speciaals is.. En wat voor een speciaals! Mijn artikel staat namelijk op veracamilla.nl en ja, daar kwam mijn fangirl moment eventjes. Hoe vet is het als je artikel gewoon op veracamilla staat! Vera heeft een rubriek ‘Wat zit er in het make-up tasje van…’ en ik zond mijn artikel daar voor in. Ik kreeg een dag later al een berichtje dat ze mijn artikel super leuk vond en ze het graag wilde gebruiken. En hoe vet, vrijdag stond mijn artikel dan ook werkelijk online! Als je het artikel nog niet hebt gelezen, klik dan hier! En Vera, mocht je dit lezen: Super bedankt!

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

3 Comments

 • Reply Chantalle

  Ik vind die rubriek op haar blog heel leuk om te lezen. Wat super dat je artikel op haar blog staat!
  Chantalle onlangs geplaatst…Review – Lady Green Floral Facial Mist.My Profile

  25 april 2016 at 09:30
 • Reply Mandy

  Echt super leuk Julia! 🙂
  Mandy onlangs geplaatst…Hoe wordt je een morning person.My Profile

  25 april 2016 at 11:35
 • Reply Sara

  Wat ontzettend gaaf dat Vera jouw artikel heeft geplaatst. Zul je inderdaad net zien dat je normaal altijd kijkt en met zoiets speciaals niet kijkt. Haha. Leuk dat je dit artikel op je blog hebt geplaatst.
  Sara onlangs geplaatst…Welkom op MevrouwMiauw.nlMy Profile

  25 april 2016 at 22:10
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge