Follow:

EEN NIEUW BEGIN?!

Het is weer zondag en dat betekent weer een nieuwe weekvlog. In de weekvlog van deze week begin ik bij een nieuw begin, ging ik boodschappen doen en beleefde ik allemaal leuke dingen! En natuurlijk neem ik jullie weer geheel mee in mijn week. Klik hier voor de video of klik op read more en bekijk de video. Veel plezier met kijken en vergeet geen reactie achter te laten natuurlijk! In de weekvlog van deze week (week 13 al weer) komt onder anderen mijn nieuwe blog online en blog ik precies 3 jaar wat natuurlijk wel een super leuk feestje is! Daarnaast doe ik boodschappen, edit ik video’s en beleef ik allemaal leuke dingen. Ik ben natuurlijk weer heel erg benieuwd wat jullie van deze week vlog vinden. Heb je trouwens nog tips voor de week vlogs? Laat het dan zeker weten in de comments. Ik wil ze graag zo leuk mogelijk maken! Ik kan alleen niet beloven dat iedere week vlog leuk zal zijn omdat ik natuurlijk ook wel eens hele saaie weken heb (heeft iedereen wel, toch?). Daarnaast vroeg ik me af of jullie het erg vinden dat mijn week vlogs pas later online komen. Deze week vlog is bijvoorbeeld van de week van 7 december en het is nu al weer 20 december dus dat zijn toch weer twee weken verder.. Normaal is het misschien niet heel erg, maar omdat kerst en nieuwjaar er nu aan komt dacht ik misschien dat het vervelend zou zijn omdat het pas zo laat online komt en het dus niet meer echt actueel is voor jullie. Laat het weten in de comments want ik ben er toch wel erg benieuwd naar en misschien kan ik er iets mee! Ik blijf natuurlijk gewoon graag verbeteren.

Laat weten wat jij van deze week vlog vindt en of jij een leuke week hebt gehad! X

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge