Follow:

Mijn (budget-proof) wishlist op Dresslink.nl!

Ik hoor al een tijdje zo veel over Dresslink! Dit is een buitenlandse webshop met super veel goedkope dingen. Shirtjes voor 2 euro die ook nog eens leuk zijn. Of de kwaliteit goed is, moet ik nog gaan uit testen. Ik laat vandaag mijn wishlist zien! Benieuwd wat ik graag zou hebben op die website? Kijk mee!

Ik kon helaas de plaatjes niet groter krijgen omdat de kwaliteit dan heel erg slecht wordt. heb daarom ieder plaatje een link gegeven. Als je er dus op drukt ga je naar het artikel toe en zie je de foto in het groot. Sorry hiervoor!

1. Deze spijkerbroek vind ik echt ontzettend mooi. De kleur is heel erg mooi op de foto en hij is lekker skinny. Ik ben alleen heel erg benieuwd naar de stof. Zal deze rekbaar zijn? Zo ja, dan lijkt het mij een ontzettend fijne broek!

2. Ik heb in mijn twee weken vakantie echt ontzettend vaak mijn jumpsuit gedragen. Ik vond deze zo fijn zitten! Daarom zocht ik naar nog een jumpsuit en kwam ik op deze uit. Deze vind ik ook erg leuk.. Maar waarom die strik?

3. Ik ben normaal geen jurkjesmeisje, maar deze vind ik toch wel ontzettend leuk. Ik vind ook echt dat dat riempje hem helemaal afmaakt.

4. Ondanks dat ik zelf geen koffie drink, weet ik wel voor wie ik deze kan kopen! Nee, maar deze vind ik ook echt ontzettend leuk. En trouwens, je ziet het maar weer. Ik kies altijd blauwe kleren uit, ik weet ook niet waarom.

5. Off shoulder vind ik echt ongelofelijk leuk in bloesjes.Bij deze bloes vind ik het ook heel erg leuk staan. Deze zou ik dragen op een spijkerbroek of een short.

6 & 7. Net zoals make-up, van kwasten kun je ook niet genoeg hebben. Iedere kwast is anders. De een is fijner en de ander is minder fijn. Daarom ben ik ook erg benieuwd naar deze twee sets. 

Wat vind jij van deze webshop?
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

1 Comment

  • Reply Shop it and pop it

    Dat blauwe jurkje vind ik zo mooi!<3

    16 augustus 2015 at 14:04
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge