Follow:

Wat als | Tag

Ik weet niet waarom, maar ik vind tags echt heel erg leuk om in te vullen. Nienke (gastblogger op So Juul) heeft de “wat als” tag vorige week al eens gedaan. Ze heeft de vragen helemaal zelf verzonnen en ik vond hem zelf ook wel erg leuk, vandaar dat ik deze tag vandaag ook ga invullen! Twee keer dezelfde tag dus, maar wel verschillende antwoorden! Zo kan het dus ook. Veel plezier!

W A T   A L S : je één dag lang in de politiek zat?

Dat vind ik een ontzettend lastige vraag, ik houd me eigenlijk helemaal niet zo veel bezig met de politiek dus dan moet ik me er echt even in gaan verdiepen.. Hahaha!

W A T   A L S : je een week lang zonder je telefoon moest?

Dan zou ik (ondanks dat ik niet zonder kan) echt even genieten van de tijd die je opeens over hebt. Alleen denk ik dat ik dan de hele dag aan de huistelefoon zou bellen, want als je afspraken moet maken kan dat niet echt zonder een telefoon..

W A T   A L S : je voor een maand lang je blog kwijt zou zijn?
Dan zou ik echt even “genieten” van de rust. Een blog bijhouden kost nou eenmaal ontzettend veel tijd. Ik zou het natuurlijk ook heel erg missen en ik denk dat ik me ook wel zou gaan vervelen.
W A T   A L S : je je eigen kleren niet uit mocht kiezen?
Dan zou ik echt helemaal gek worden.
W A T   A L S : je alleen maar groenten kon eten?
Oeh, goeie vraag! Ik ben niet een ontzettend moeilijke groente eter, maar ik vind vlees en pasta toch ook wel ontzettend lekker. Ik zou denk ik toch wel gek worden.
W A T   A L S : je op een wereld leeft met alleen maar meisjes?
Dan zou het ergens heel erg saai zijn en ik denk echt dat er heel veel ruzie ontstaat….
Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

1 Comment

  • Reply chucky1012

    Leuke tag 😉

    28 oktober 2016 at 06:57
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge