Follow:

DE ZOMER TAG

Ik zit op het moment heerlijk in de tuin met mijn laptop te genieten van het lekkere weer dat er in Nederland is binnen gewaaid. Het weer waar ik steeds naar uitkeek als ik in mijn lange broek naar buiten stapte terwijl het zomer was. Dat de zomer mijn favoriete seizoen is weet iedereen inmiddels wel en dat is ook de reden waarom ik nóg een tag ga invullen die in het teken staat van de zomer.

027

WAT IS HET ULTIEME ZOMERGEVOEL?

Een lekker warme temperatuur, ijsjes en vooral zon. Oh en ook zeker buiten lopen met een jurkje of een korte broek.

VAN WELKE ZOMERSE TEMPERATUREN HOU JE?

Geef mij maar 30 graden! Zolang ik maar kan zwemmen, ijsjes kan eten en met een jurkje of een korte broek rond kan lopen. Mits ik heel de dag op school moet zitten, dan mag het van mij iets minder warm zijn. 25 graden is in dat geval ook helemaal prima.

002

WAT IS JE FAVORIETE ZOMERVAKANTIE HERINNERING?

Ik denk dat dat toch wel het kamperen was. We hadden een caravan en ik vond kamperen met de caravan altijd ontzettend leuk. Helaas hebben we nu geen caravan meer en gaan we de afgelopen jaren met het vliegtuig op vakantie, wat ik ook helemaal prima vind. Toch mis ik de caravan ergens wel een beetje hoor!

THUIS BLIJVEN OF OP VAKANTIE GAAN?

Dat is geen moeilijke vraag, sowieso op vakantie gaan. Ik vind reizen echt super leuk om te doen en vooral als het een chill vakantie is.

002

WAT DOET JOU DENKEN AAN HET WOORD ZOMER?

Meloen, ijs, de zon, GEEN REGEN(!), barbecue en strand.

IN DE ZOMER MAAK JE MIJ GELUKKIG MET…?

Ijsjes, meloen en de zon.

FAVORIETE ZOMERSE UITSTAPJES?

Het strand, duh!

DSC_0060

IN DE ZOMER KAN IK NIET ZONDER…

IJs.

BESTE ZOMERBESTEMMING

Zolang er maar strand is vind ik het een perfecte zomerbestemming. Een zwembad is trouwens ook prima.

 

HET LEKKERSTE ZOMERSE GERECHT?

Een heerlijke koude pasta met sla en lekkere groenten er in. Nom nom nom!

WAT ZIJN JE ZOMER PLANNEN?

Helaas is de zomer alweer bijna voorbij en heb ik dus niet echt zomerplannen meer.. Maar ik ga nog een weekje genieten van alle zonnestralen die de zon in Nederland achterlaat.

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

1 Comment

  • Reply Brittany

    Super leuke tag. Geef mij ook maar 30 graden hoor. Lekker naar het strand en bruin worden!

    27 augustus 2016 at 08:37
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge