Follow:

Essence | Vintage Rose

Een paar weken geleden kwamen er een aantal prachtige nieuwe limited edition producten uit van Essence, en dat waren niet zomaar producten.. Namelijk producten die zijn ontworpen door bloggers uit verschillende landen: de trend edition Bloggers’ Beauty Secrets. Serena van Beautylab deed dat voor Nederland en zij ontwierp een erg mooi bronzer en highlighter palette. Toch koos ik voor een andere palette, namelijk het palette Vintage Rose van Palmira. Haar skills op gebied van beauty zijn echt ongelofelijk goed en jaloersmakend. Toch was dat niet de reden om haar palette te kopen. Ik koos voor dit palette omdat ik de kleuren erg mooi vond en ik deze wilde gebruiken voor mijn gala. Vandaag review ik dit palette voor je! 

032 034 035 039 042050_Moment(4)

Ten eerste wil ik een groot compliment maken aan de vormgeving van dit palette. Ik vind het er echt heel erg leuk en vrolijk uit zien en daar doen we het al voor! De kleuren aan de buitenkant geven al een beetje de kleuren van de oogschaduw weer. Ik vind het heel erg tof!

De kleuren oogschaduw in dit palette zijn heel erg neutraal en draagbaar, maar je kunt de kleuren ook wat donkerder aanzetten waardoor je een wat zwaardere look krijgt. Je kunt in ieder geval heel veel kanten op met dit palette! De ondertoon is paars met een klein tintje bruin wat ik zelf een erg mooie combinatie vind. Er zit tevens nog een eye-liner in dit palette, maar die valt me een beetje tegen door de structuur. Deze heb ik dus ook niet gebruikt.

Wat me echt opviel is dat deze oogschaduw echt maar heel weinig fall-out heeft en dat vind ik een heel erg groot pluspunt! De highlighter “Hello glow” is ook ontzettend mooi, al komt hij niet heel erg goed over op de foto. Je kunt met dit palette in ieder geval heel veel kanten op. Het kwastje wat in dit palette zit zou ik zelf niet gebruiken, maar hij is wel altijd handig!

Wat vind jij van het vintage rose palette? Let me know!

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

3 Comments

 • Reply Chantalle

  Ik vind ’t palette echt heel mooi. Ik denk dat ik deze & die van Serena echt het mooiste vind.
  Chantalle onlangs geplaatst…Personal – Mijn Victoria’s Secret Stash.My Profile

  17 juni 2016 at 13:19
 • Reply kimmetjekims

  Mooie, duidelijke review! Super mooie foto’s. Ik vind deze zelf ook erg mooi en prettig in gebruik!

  17 juni 2016 at 16:59
 • Reply chucky1012

  Erg mooi 😉
  Prachtige foto’s!

  24 juni 2016 at 16:14
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge