Follow:

Rimmel London | Colour Precise eyeliner

Ik ontving een pakketje van Rimmel London omdat ik was uitgekozen om bloginsider te zijn voor de nieuwe Rimmel London mascara. Super tof! Daarbij had ik ook niet verwacht dat ik in plaats van alleen een mascara een heel pakket met producten ontving. Ik stond er stiekem een beetje versteld van, maar wat vind ik het tof! Natuurlijk genoeg reden om weer een heleboel producten van dit merk te testen en om te beginnen neem ik deze eyeliner. De Colour precise eyeliner van Rimmel London. Veel plezier!

065 070 075 103

Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik nooit een fan ben geweest van stift eyeliners. Nadat ik er eentje van Essence had getest gaf ik het snel op (eigenlijk dom, want als één merk niet goed is betekent dat niet dat de rest ook slecht is). Ik ben overgegaan naar een vloeibare eyeliner van Catrice en die gebruik ik inmiddels trouw iedere dag, al twee jaar lang. Toen ik deze dus ontving ging ik er van uit dat het niet veel zou worden en ik hem zo weer terug zou doen in mijn ladekast. Maar nee, dat is niet het geval.

Wat is deze eye liner fijn! Ik had ook echt niet verwacht dat hij zo zwart zou zijn. De punt is heel erg spits waardoor een dun lijntje makkelijk gaat, maar ook een dik lijntje gaat heel erg goed. Oh en ook wel heel erg leuk om te weten: een wing zetten gaat hiermee echt ontzettend simpel! Ik ben echt een kluns wat betreft een wing zetten en ik was dan ook ontzettend blij toen ik het resultaat zag met deze eyeliner. De eyeliner is niet waterproof, maar blijft wel heel erg goed zitten.

Ja, de Colour Precise is echt een top product! Ik ga deze zeker vaker gebruiken en misschien ga ik deze wel vervangen voor de Catrice eyeliner die ik altijd gebruikte. Ik ben hier echt ontzettend blij en enthousiast over!

Previous Post Next Post

Lees dit ook!

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge