Follow:

How to contour as Kim K

Contouren.. Daar krijg ik echt super veel vragen over. Hoe moet dat nou en welke producten moet ik gebruiken? Ook vriendinnen vragen het en daarom leek het mij een ontzettend goed idee om er een video over te maken. Ik laat je vandaag precies zien hoe ik zou contouren op een natuurlijke manier, maar wel op de manier van Kim Kardashian. Dus: How to contour as Kim K! Hopelijk vind je het leuk! Heel veel plezier! (:

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

2 Comments

 • Reply Manon

  Gaaf om dit te zien!
  Manon onlangs geplaatst…Vacation Trio Nail Polish Set van E.L.F.My Profile

  25 februari 2016 at 18:24
 • Reply Ilse

  Leuke video! Vind het een hele mooie look geworden!
  Ilse onlangs geplaatst…Nailart inspired by ChanelMy Profile

  25 februari 2016 at 18:32
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge