Follow:

CHRISTMAS HAIR STYLES INSPIRATIE

Kerst komt er aan en dat betekent dat ik het een goed idee vond om een christmas hair styles inspiratie artikel te doen. Een artikel bomvol inspiratie wat jij met je haar kan doen. Het is niet alleen handig voor kerst, maar ook voor bijvoorbeeld oud&nieuw. Dit artikel kan altijd van pas komen, dus hierbij: heel veel inspiratie voor jouw kapsel met kerst! Trouwens, ik heb ook aan kort haar gedacht!

Hier komen ze dan: de Christmas hair styles!

Bron van deze foto.

Om te beginnen zal ik beginnen met dit kapsel. Ik ben zelf echt een mens dat heel erg van knotjes en opgestoken haar houdt. Lekker messy, maar het staat toch gewoon zo chique. Ik heb er helaas niet echt het allerbeste haar voor. Het is gewoon nét te kort.

Bron van de foto.

Dit kapsel vind ik ook heel erg leuk. Een ingevlochten kapsel kan bijna ieder haar in principe wel, mits je misschien heel kort haar hebt of korte laagjes hebt. Ook dit kapsel staat heel erg chique.

Bron van deze foto.

Ik vind de watervalvlecht echt zo gaaf! Toevallig heb ik hem gisteren geleerd op school (thanks Marit) en ik vind hem echt zo gaaf!

Bron van deze foto.

Deze vind ik misschien nog wel het tofste. Haren in de krultang of rollers en een mooie “krans” in je haar. Het staat zo elegant!

Naamloos

Mocht je het je misschien nog herinneren: vorig jaar maakte ik ook een video over dit kerstkapsel. Omdat ik dit kapsel ook nog steeds heel erg gaaf vind laat ik deze ook meteen even zien. Je kunt hier klikken voor de video over dit kapsel.

 

Dit waren de Christmas hair styles! Natuurlijk ben ik nu wel erg benieuwd wat jullie met je haar gaan doen met kerst. Steek jij het op of laat je het bijvoorbeeld stijl (of met krullen?) hangen? Laat het weten in de comments! Misschien doe je nog wat inspiratie van elkaar op!

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

2 Comments

  • Reply heidi

    Lijkt me wel leuk

    19 december 2015 at 19:25
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge