Follow:

THE BOOK OF SO JUUL #1

Normaal houd ik niet zo veel van bepaalde reeksen op mijn blog, maar ik wil het toch weer gaan proberen en daarom introduceer ik je vandaag: The book of So Juul! Dit is een serie die geïnspireerd is op een soort diary, (wat je wellicht nog kent van mij) maar dan anders. Het concept van mijn blog is kort en krachtig en ook bij deze reeks zal het kort en krachtig blijven. Dus: benieuwd naar deze reeks? Lees dan snel verder!

In deze nieuwe reeks ga ik je steeds leuke dingen laten zien waar ik de afgelopen tijd heel erg blij mee ben geweest. Bijvoorbeeld met iets wat ik heb gekregen, of juist iets wat ik heb meegemaakt. Een soort diary, maar dan met alleen maar vrolijke dingen! 

   
Een tijdje geleden werden we kampioen met hockey! Ik zat na te denken en bedacht me dat ik hier niet eens aandacht aan had besteed op YouTuBe of mijn blog. In elk geval waren we erg happy!

 Het editten van video’s begin ik steeds leuker te vinden en ik doe (zodra ik er even de tijd voor heb) er ook flink mijn best op!  Ik was echt even het gelukkigste meisje op aarde want ik kreeg een MAC lipstick! Een ‘droom’ die uitkwam want ik wilde al erg lang een lipstick van MAC.

 

Omdat ik mijn leren Jack toch iets te groot vond had ik hem niet aangehad. Totdat ik dacht van eigenlijk heeft het wel wat!   
  Na een lange zoektocht heb ik eindelijk een goede foundation gevonden! Ik ben er echt ongelofelijk blij mee!
 
Oh en tot slot ben ik echt super mega blij met deze mok. Ik vind hem zooooo leuk!

Wat heb je de afgelopen tijd meegemaakt waar je heel blij van werd? Ik ben benieuwd!

Deals:E
Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply carolien

  Wat een leuke serie ben je gestart. Heerlijk al die positieve dingen in 1 artikel!
  carolien onlangs geplaatst…Essence favorietenMy Profile

  11 maart 2016 at 08:02
 • Reply Chantalle

  Wat een leuke rubriek! Ik vind het altijd leuk om te lezen wat andere hebben meegemaakt!

  11 maart 2016 at 10:36
 • Reply Manon

  Super leuk!
  Manon onlangs geplaatst…De Blux Box van FebruariMy Profile

  11 maart 2016 at 17:18
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge